Gratis verzending binnen Nederland en België bij besteding vanaf €150 incl. BTW

Over ons

Geschiedenis

Deurstijl is in 1992 opgericht door Maarten Hendriks. Hij was al jaren werkzaam in de zaak van zijn vader “Hendriks IJzerwaren en Gereedschappen” in de Hoofdstraat 55 in Veghel. In die tijd kwam hij op internationale beurzen in contact met fabrikanten van exclusief deurbeslag en besloot hij zich daarin te gaan specialiseren.

Er werd een etage bovenop de bestaande winkel gebouwd en op 15 juli 1992 werd Deurstijl officieel geopend. Dit was zo’n succes dat na een paar jaar al besloten werd te stoppen met de tradionele ijzerwaren en gereedschappen en nam Deurstijl het hele pand in gebruik. Er kwam een nieuwe afdeling met badkameraccessoires en de naam werd veranderd in Deurstijl & C’eau.

In 1998 werd een filiaal in Eindhoven geopend aan de Geldropseweg, dat later verhuisd is naar de Grote Berg 123. Helaas brak in 2014 brand uit en werd het interieur door rookschade verwoest en werd besloten de showroom niet meer te heropenen.

In 2007 verhuisde Deurstijl naar het huidige pand aan het Ketelven 1 in Veghel en werd de naam veranderd in Deurstijl Projecten.

Sinds die tijd is DeurStijl uitgegroeid tot DE specialist op het gebied van het betere deur- en meubelbeslag. Wij bieden een ruim assortiment voor zowel de zakelijke als particuliere klant vol unieke producten, van klassiek tot modern. Ook hebben we eigen lijnen deur- en meubelbeslag die geproduceerd wordt in eigen beheer met de mogelijkheid voor maatwerk indien gewenst. Van stijlvol weerbestendig deur- en raambeslag voorzien van alle vereiste veiligheidskeurmerken tot bijpassend deur- en meubelbeslag voor het interieur. Deurstijl is een betrouwbare technische advies partner die meedenkt, marktconform is en gebruik maakt van haar stijlperiodekennis om u te inspireren.

3 generaties familie hendriks
Maarten Hendriks (links), Max Hendriks (midden), Jan Hendriks (rechts)

Personeel

Deurstijl Projecten is een echt familiebedrijf dat gerund wordt door Maarten, Brigitte en Max Hendriks. Wij stellen ze hier graag aan u voor:

Maarten Hendriks

Maarten is oprichter van Deurstijl en directeur/eigenaar. Hij is de technische man die nieuwe artikelen bedenkt en ontwikkelt. Hij is tevens verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop. Maarten is een echte vakidioot en denkt graag met de klant mee.

Brigitte Hendriks

Brigitte is de partner van Maarten. Zij is voornamelijk werkzaam op kantoor, verzorgt de administratie en is verantwoordelijk voor klantenservice.

Max Hendriks

Max is de zoon van Maarten en Brigitte en verantwoordelijk voor de webshops en marketing. Daarnaast is Max samen met Maarten verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en onderhoudt hij de contacten met de leveranciers in China. Hij zal uiteindelijk Maarten en Brigitte opvolgen en tzt de zaak overnemen.